Monthly Archives: May 2010

sejuk + makan banyak + malas + zzzz = I’m miss beruang

aaarrgghhh sejuk! Mr. Heater kat bilik ni pun asik jentat-terjentat pulak tu! haa tu yang pagi tadi bangun-bangun terus terbongkok bongkok dengan my roomie set-up kan extension wire khas untuk Mr. Heater… OK, I’m miss ber-uang yang tak de Uang … Continue reading

Posted in she rants | Leave a comment

besarlah bagai johan

Tadi terbaca balik semula entry-entry lama termasuk entry blog kat  lama : http://ikachrypurtoza.blog.friendster.com urgh, I feel so childish! GROW UP, WOMEN! haha, sekali lagi tajuk entry tak ada kaitan dengan intipati ~ Sebenaranya teringat dulu-dulu masa kecik-kecik, mama ada bagi … Continue reading

Posted in she rants | Leave a comment

passion for life?

Oh my, how I had forgotten my passion for reading and writing. Selepas terbaca entry Sheri pasal novel and the Shopaholic series, then I teringat that one passion I used to have. creative writing!. gosh, I know my writing is … Continue reading

Posted in she rants | Leave a comment

she’S-talking?!

Hi peeps, Activity for today. Stalking.I have become a constant stalker these a few months. It started with just me ‘google’ing myself.Pelik kan?.. haha.. Just wondering how do I look like or sounds like or shall I say, reads like?(since … Continue reading

Posted in she rants | Leave a comment

berhenti buat kerja LAGHA!

zalikha! sile berhenti buat kerja LAGHA ni!! ni aktiviti I dari semalam 1- berjalan-jalan dengan ‘lagha’nya di Carousel sedangkan keje sangat banyak dengan alasan membeli groceries la. “dah tak de pape yang boleh makan dalam fridge!”. penipu. saje cari alasan. … Continue reading

Posted in she rants | Leave a comment