sejuk + makan banyak + malas + zzzz = I’m miss beruang

aaarrgghhh sejuk!

Mr. Heater kat bilik ni pun asik jentat-terjentat pulak tu! haa tu yang pagi tadi bangun-bangun terus terbongkok bongkok dengan my roomie set-up kan extension wire khas untuk Mr. Heater…

OK, I’m miss ber-uang yang tak de Uang ye. Sengkek, kayap, bankrup dan seumapa dengannya. Tapi nafsu perempuan nak shopping men’nyopping’ masih lagi tak dapat dibendung..huahauhauaha ada hati duk bid bid barang dlm ebay, Tengok tu tengok ni..’eh, nak yang ni la’ ..’eh yang tu gosh, damn breath-taking cantek la’ .

Siut seh, sempat lagi men’nyopping’ senyap-senyap 2 hari ok time design tahap critical!. URGH! I need wake up call! baru rehat sekejap dah lemau.

huahuahua. ya, allah.. cam ne la nak menghadapi hari hari sem mendatang kalau nafsu men’nyopping’ masih begini. Hati dan Perut perempuan yang selalu emo sorang-sorang seperti saya ni sentiasa nak di’satisfied’ kan. maklum lah tak dapat apa yang nak mula lah nk shopping nak best-best makan nak best… hmm.

Kuatkan semangat ye kak ika!

Advertisements
This entry was posted in she rants. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s