mari berbelanja!

ok..aktiviti seperti biasa…window browsing…sama ada dengan kaki bergerak (shopping di shopping kompleks) atau duduk atas kerusi (online shopping..uuooppss..browsing..ok ok x beli)

So, anyway, nak cerita sebenarnye jumpe this one nice blog pasal muslimah fesyen (thanks farah for introducing). The designer is 23 years old girl, half Japanese half English. Design die sume awesome moresome! tapi suma harga in GBP. Not so expensive lah kalu nak compare AUD, RM x payahlah compare. Simply beautiful I can say…true designer style. x perlu warna terang benderang, sarat-sarat…tapi yang x bestnye de promote tudung pashmina, which I think x sesuai nk pakai kat Malaysia sebab cuaca panas. She blog about fashion as well. try search Stylecovered, her personal blog.

Point saying this, sebenarnya bile tengok2 macam ni teringin nk start line sendiri. buat bisnes jual barang-barang online. hmm. needs a lot of effort kan. siapa-siapa pun bole. betul?

Advertisements
This entry was posted in she rants. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s